Tilbage til: Portalen | Forsiden
 
  Temaoversigt >> Læs indlæg  
  Side 1 af 1
Mols Århus på 20 min.
 


Redaktør Molsportalen

Total antal indlæg : 5Skrevet d. 10-03-2012 09:08:53
________________________________

70 deltog i Investormøde på Molsskolen

Langt flere interesserede end forventet havde fundet vej til investormødet om den nye færgefart til Århus fra Skødshoved på 20 min. for 90 kr. t/r. Mødets konklusion blev, at indskud i Aarhus Bugt Linien skaffes ved at sælge aktier i Mols-Expressen A/S under stiftelse. Se mere på www.borgerforeningen-mols.dk

Mols-Expressen A/S under stiftelse

I forlængelse af det offentlige møde på Molsskolen den 6. marts er der ændret i konceptet, således at folkeaktien er skiftet ud med almindelig aktietegning i selskabet Mols-Expressen A/S under stiftelse.

For den interessent, som ikke har lyst til at tegne aktier, forbliver en mulighed for donation, som bestyrelsen samler op og veksler til en eller flere aktieposter. Denne ændring skulle gerne imødekomme de flestes synspunkter.

 

På hjemmesiden ligger den nye tegningsformular http://www.borgerforeningen-mols.dk/Arkiv/Sejlads/Aktietegning2_pub_0001.pdf. Desuden en plakat til ophæng i nærliggende forretning o.lign. Den ligger som A3 mulighed, men kan også udskrives i A4 størrelse. Plakaten er forsynet med QR Koder af hensyn til brugere af smartphone.

Desuden forhandles i disse dage om prisen for indstik i lokalaviserne. Indstikket må gerne videresendes af dig til venner og/eller potentielle investorer!

Se plakat om færgefart. Se også indstik til lokalaviser.

På Samsø har man til dato fået mere end 750.000 samlet i forhåndstilkendegivelser.

 

Ingen kan være aktive nok i bestræbelserne på at understøtte alle muligheder og aktiviteter for som et minimum at holde gang i skole, idrætsforening, handel Lyngparken, erhvervsliv etc.

  Side 1 af 1
Copyright © 2006 - 2020 Landsbyhjemmeside by Andrewscom