Tilbage til: Portalen | Forsiden
 
  Temaoversigt >> Læs indlæg  
  Side 1 af 1
At bo og arbejde på Mols.
 


Susanne Holgaard Svendsen

Total antal indlæg : 1Skrevet d. 28-05-2015 10:27:49
________________________________

Jeg har et ønske om at bo på mols de næste mange år. Men jeg søger et godt sted, med andre ord: et hjem med frisk luft, godt indeklima, med venlige naboer, og absolut røgfrit miljø.

Jeg har nogle år levet ustabilt boligmæssigt, fordi jeg har forsøgt at få et liv som selvstændig til at blive en realitet, så jeg har boet hvor det er billigst muligt, og prioriteret sundhed og vidensdeling højere. Men jeg kan ikke mere klare mig uden den tryghed og sikker hed en god stabil bolig er. Det er alt for stressende. 

Jeg er kommet på mols hele mit liv, igen og igen og ......igen. Mine forældre havde sommerhus her, og jeg tilbragte mange timer, sammen med min bror og venner , vandrende rundt på halvøen Helgenæs. Også turene til Mols bjerge, har fyldt meget i mit liv.

 Hvad jeg finder allervigtigst, også i forhold til at være sammen med andre mennesker, er frisk luft. Og ikke mange steder i Danmark, er der så god ren natur, som her på Mols. 

Jeg har planer om at tilbyde kurser på Molslaboratoriet med jævne mellemrum, de kommende år, med udgangspunkt i min viden om sundhed. 

Jeg er uddannet gymnastikinstruktør og zoneterapeut, men har livslang erfaring på mange livsvigtige områder. Desuden skriver jeg sange og musik og synger når jeg kan. Derfor, hvis du har kendskab til et dejligt sted, som du ved er ledigt inden d. 1. august, da vil jeg være meget glad for at høre om det. Gerne m. lavt indskud og husleje på max 4000 kr. Hjerteligst Susanne Holgaard Svendsen  Side 1 af 1
Copyright © 2006 - 2019 Landsbyhjemmeside by Andrewscom