Tilbage til: Portalen | Forsiden
 
  Temaoversigt >> Læs indlæg  
  Side 1 af 1
Mols i Udvikling
 


Administrator Molsportalen

Total antal indlæg : 20Skrevet d. 05-01-2015 11:25:52
________________________________

Projekt - Mols i Udvikling
Projekt Mols i Udvikling er startet af en initiativgruppe, som gennem nogle måneder har arbejdet for at skabe en fremadrettet udvikling på Mols. Deltagerne i gruppen er:
Jørgen Ørgård fra Borgerforeningen Mols, Søren Ibsen - repræsentant for IF-Mols, Louise Juul – formand for fællesbestyrelsen Molsskolen, Claus Peter Olesen – distriktsleder Molsskolen og Flemming Engbjerg Jessen – halinspektør Molshallen.
Gruppen har taget initiativ til at skabe et udviklingsprojekt, og en masterplan for vores lokalsamfund. En plan der skal løfte os i fælleskab mod fremtiden.
Som du/I måske er bekendt med, så har Syddjurs Kommune netop besluttet, og bevilliget midler til en ny fælles børnehave, tæt på hal og skole. På den måde skabes muligheden for et nyt fællesskab. Indholdet i dette nye fællesskab skal vi alle gennem de kommende måneder være med til at beslutte.
Vores forhåbning er, at vi sammen kan starte en proces, hvor vi skaber en stærkere organisation mellem de mange foreninger, erhvervslivet, institutionerne og alle borgere.

Svar: Mols i Udvikling
 


Administrator Molsportalen

Total antal indlæg : 20Skrevet d. 04-02-2015 09:00:14
________________________________

En status for masterplanen 02.02.2014
Den foreløbige masteplan som blev præsenteret for den nu nedsatte styregruppe i Projekt Mols i Udvikling: (Stort billede ved klik på foto)


GymnasiksalLøbebane

  Side 1 af 1
Copyright © 2006 - 2019 Landsbyhjemmeside by Andrewscom