Tilbage til: Portalen | Forsiden
 
  Temaoversigt >> Læs indlæg  
  Side 1 af 1
Fibernet NU eller ALDRIG
 


Administrator Molsportalen

Total antal indlæg : 20Skrevet d. 16-05-2014 07:14:57
________________________________

Fibernet på Mols og Helgenæs - Nu! - eller aldrig?


Det er godt for bosætning! Godt for erhvervslivet! Godt for hjemmearbejdspladser!
Godt for sommerfolket! Et aktiv i ejendomshandel! En forudsætning for en velfungerede sundhedssektor!
Det er længe efterspurgt, og nu kommer det stille og roligt i takt med tilmeldingen i de enkelte landsbyer. Egens og Grønfeld er med. Vrinners er just godkendt, og Knebel er på vej. Når Knebel har sagt ja, kommer turen til Tved/Vistoft - som perler på en snor!

MEN, MEN, MEN - Et ja i Vrinners er forudsætningen for, at der fortsættes i Knebel. Et ja i Knebel er forudsætningen for det videre forløb. Hvis vi ikke smeder, mens jernet er varmt, så graver vi vores egen grav!

Tænk, at vi kan få fibernet til Mols med hastighedsgaranti for 60/60 Mbit/s for 1694 kr. en gang for alle. Hvad enten du er tilfreds med dine nuværende IT-muligheder eller ej, så får du installeret fibernet til din bolig for 1694 kr. Og du kan fortsætte som hidtil, hvis du vil - eller vælge blandt kampagnens muligheder. Se
http://www.borgerforeningen-mols.dk/Arkiv/Dokumentmappe/Bredbaand/Følgebrev%20-%20Skabelon.pdf

Med fibernet rykker Mols og Helgenæs endnu et trin op på den attraktive stige! Det er nødvendigt for at bevare vores nuværende serviceniveau med skole, institutioner, butikker og meget mere. Så skynd dig! Ta´ en beslutning! Hjælp både dig selv og andre til denne superhurtige adgang. Du får brug for den, før du aner – ikke mindst når du skal sælge din bolig!

 

Se mere på www.borgerforeningen-mols.dk, hvor du finder kampagnemateriale og svar på mange spørgsmål.
Tilbuddet er tidsbegrænset og forudsætter tilslutning inden 16.juni fra min. 31 % af husstandene i Knebel, før næste landsby får samme tilbud. Tal med din nabo om kampagnen. Alle skal kende muligheden. Flere oplysninger på tlf.7222 6467 el. 2066 2033  

Se kampagne. Se tilbudspriser og ofte stillede spørgsmål på borgerforeningens hjemmeside.

 

Med venlig hilsen

Borgerforeningen Mols

www.borgerforeningen-mols.dk  

  Side 1 af 1
Copyright © 2006 - 2018 Landsbyhjemmeside by Andrewscom